top of page

Reijo Jylhä

Valmentajan esittely

Reijo Jylhä on suomalainen hiihtovalmentaja, joka muistetaan kansan keskuudessa parhaiten Suomen hiihtomaajoukkueen päävalmentajana. Maajoukkuevalmentajan pestin jälkeen Reijo Jylhä työskentelee Rovaniemen Santa Sportissa pääasiassa nuorten urheilujoiden parissa. Jylhällä riittää paloa jakaa osaamista myös kuntoilijoille, johon liittyen on syntynyt Reijo Jylhän Maastohiihtokoulu.

Perinteisen hiihtotavan kurssi

Perinteisen hiihtotavan kurssi sopii kaikille, jotka haluavat hiihtää. Kurssilla kehitetään sujuvan hiihtämisen kannalta tärkeimpiä taitoja, rytmiä ja tasapainoa. Oppiminen tapahtuu tekemällä erilaisia hiihtoharjoitteita sekä käymällä läpi eri maasto-olosuhteisiin sopivia hiihtotekniikoita. Kurssin käytyäsi osaat paremmin hiihtää ja nautit enemmän upeasta ja tehokkaasta liikuntalajista ja talvisesta luonnosta.

AnttiSyvatty_edited.png
  • Sopii kaikille hiihdosta kiinnostuneille

  • 30 erilaista hiihtoharjoitetta

  • Hiihtotaidon osa-alueet paranevat harjoitteiden avulla

Vapaan hiihtotavan kurssi

Vapaan hiihtotavan kurssi sopii kaikille jotka haluavat kehittää taitojaan vapaalla hiihtotavalla hiihtämisessä. Kurssilla kehitetään vapaan hiihtämisessä korostuvaa tasapainoa tekemällä erilaisia hiihtoharjoitteita ja opettelemalla kaikki kolme luistelutekniikkaa. Kurssin käytyäsi etenemisesi vapaalla hiihtotavalla on vahvempaa ja nautit enemmän upeasta ja tehokkaasta liikuntalajista ja talvisesta luonnosta.

  • Sekä aloittelijoille että edistyneille hiihtäjille

  • 27 erilaista hiihtoharjoitetta

  • Hiihtotekniikoita erilaisiin maasto-olosuhteisiin

NinaSyvatty1_edited.png
bottom of page